CHP GENÇLİĞİ KÖPRÜ'DE BULUŞUYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Merkez Yönetimi gençlerle kurduğu zincir halkalarını genişletmek üzere yeni projeler ile gençlerin düşüncelerine destek veriyor.

Siyaset 28.05.2014 14:18:43 0
CHP GENÇLİĞİ KÖPRÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Merkez Yönetimi gençlerle kurduğu zincir halkalarını genişletmek üzere yeni projeler ile gençlerin düşüncelerine destek veriyor.

CHP Gençlik Kolları Genel Merkez yönetimi 81 ilde “Köprü” dergisi ve yeni komisyonlar ile Türkiye gençliğinin sorunlarına, projelerine, siyasette gençlerin önemine dikkat çekiyor.

Türkiye Cumhuriyetin de ayrıştırılmaya çalışılan gençliğin tek çatı altında, sorunlara ortak çözüm ile örnek bir birliktelik sergilemek isteyen Başkan Yıldız ; “ Gezi olaylarının yıl dönümünde gençlerin hükümete vermek istediği mesajları, gelecek kaygılarını, CHP gençliği olarak yeni projeler ile gündeme alıyoruz" diyerek ifade etti.

 

Oluşturulan yeni komisyonlar ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nı ziyaret eden Yıldız, gençlerin eğitim ihtiyacı, yerel yönetimde gençlerin söz sahibi olması, teknoloji üzerinden gençlerin bir araya gelmesi gibi birçok yeni girişimci projeye imza atmak üzere atağa geçti.

Gençlik Kolları Genel Başkanı Yıldız, oluşturulan komisyonlar ile tüm Türkiye genelinde örgüt halkalarını genişletecek, ayrıştırıcı değil yapıcı ve üreten gençlerin önünü açmak üzere bir çok çalışmaya imza attıklarını kaydetti.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu`nu ilk olarak oluşturdukları, Gençlik Evleri Komisyonu Başkanı Cem Armutlu, Bilişim Komisyonu  Başkanı Arif Kalem, Yerel Yönetimler Komisyonu Başkanı Ulaş Tepe, Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı Gökçe Gökçen, Genç Hukukçular Komisyonu Başkanı Mehmet Şerif Önder lise ve üniversite komisyon başkanları ile ziyaret eden gençler, eğitim, hukuk, sosyal medya gibi birçok alanda gençlerin ihtiyaçlarını gidermek üzere büyük bir projeye ev sahipliği yapıyor.

"Değişim Partiden Başladı"

Türkiye geneli 10 gençlik evi ile sınavlara hazırlanan gençlerin eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için gençlik evlerini sayısını 81 ile yaymak isteyen Gençlik Kolları değişime kendi evlerinden başlayarak sosyal medyada atağa geçerken kendi internet sitelerini  yenileyerek 81 il örgütünün internet üzerinden bir araya gelmesini de sağlıyor.Öte yandan gezi olaylarında hükümet karşıtı gösteriler ile mağdur olan ve gözaltına alınan, yaralanan gençlerinde hukuksal sürecini ücretsiz avukatlık hizmeti vererek sürdürüyor.

 

‘’Haberin Olduğu Her Yerde’’

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00